Toen ik begon met het schrijven van teksten voor deze website, realiseerde ik mij dat ik na ruim 25 jaar werken eigenlijk veel te veel te melden heb over mijn opleidingen, werkervaring en ontwikkelde visie. En u zit daar vast niet op te wachten want u wil snel kunnen inschatten wat ik voor u kan betekenen. Vandaar dat ik getracht heb om mezelf op deze website op een overzichtelijke wijze aan u voor te stellen. Maar nog liever doe ik dat in een persoonlijk gesprek want ook al ben ik al heel lang ‘evangelist’ en groot voorstander van online Marketing- & Sales: er gaat niets boven een echt persoonlijk gesprek :-)

VISIE

Ik ben architect en bouwer van sterke merken met loyale klanten. Mijn visie: een sterk merk met loyale klanten ontstaat door het waarmaken en overtreffen van de gecreëerde verwachtingen die een (potentiële) klant heeft. Die verwachtingen ontstaan offline & online. Pas dan realiseer je tevreden klanten (en werknemers) welke als ‘ambassadeur en referent’ van jouw merk of product zullen gaan fungeren.

ERVARING

Op mijn LinkedIn-profiel kunt u alles lezen over mijn werkervaring en kwalificaties maar wat ik hier met u wil delen is het feit dat ik vooral ervaring heb in het bedenken en uitvoeren van praktisch toepasbare en realistische Marketing- & Salesactiviteiten samen met alle interne en externe stakeholders. Met mijn ervaring ben ik in staat ‘om personeel en klanten te inspireren’ en mee te krijgen.

MENS

What You See Is What You Get! Dit is waar ik voor sta: geen ‘geheime agenda’s of politiek/sociaal gewenste uitspraken maar eerlijk en integer. Ik maak dankbaar gebruik van het feit dat ik een gevoelsmens ben en ik richt mij daardoor ‘automatisch’ ook op het realiseren van klant- en merkbeleving bij mijn opdrachtgevers. ‘Last but not least’: ik ben de trotse vader van het mooiste meisje ter wereld.

REFERENTIES

Ik ben trots op mijn referenties want deze worden gegeven door mijn opdrachtgevers en professionals die ik heb mogen coachen over een periode van ruim 20 jaar. Sinds 7 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik ruim 90% van al mijn opdrachten gekregen via mijn huidige of vorige opdrachtgevers. Wilt u meer weten over mijn referenties? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel of neem contact met mij op.